Milli Savunma Üniversitesi Tanıtımı

08.01.2024 46

Liselerde Bilim Uygulamaları ‘Mesleklerin Geleceği’ projesi kapsamında kapsamında 10.Tanker Üssü, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'na bağlı olarak İncirlik Üssü'nde görev yapan Hava Pilot Üsteğmen M.Ali KORKMAZ tarafından 05.01.2024 Cuma günü saat 14.00-15.30 arasında öğrencilerimize tanıtım, sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşan söyleşi gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin sorularının yoğun olduğu proğram öğrenciler tarafından ilgi ile takip edildi.

Akademik ve mesleki gelişimleri için soru sormakta sınır tanımayan öğrencilerimiz askerlik alanıyla ilgili meslekler hakkında da bilgi sahibi oldular. Bu güzel sunumu için Hava Pilot Üsteğmen M.Ali KORKMAZ şükranlarımızı sunuyoruz.

08-01-202408-01-202408-01-2024