Where Do I Live

18.03.2024 73

Okulumuz E-Twinning kulubü olarak İspanyadaki  kurucu ortağımız ile Okulumuz kulüp öğretmen ve öğrencileri online toplantıya katıldılar.

Projemiz: Where do I live? yedi aylık bir çalışma programına sahip bir projedir. (Ekim-Nisan) Kurucu ortak üyelerimiz Trabzon ve İspanya'da bulunan Lisedir. Projenin diğer ortak üyeleri ise; Adana, Elazığ, İstanbul, Antep ve Rize illerinden katılmaktadır. Bu proje ile öğrencilerimiz yaşadıkları şehrin doğal güzellikleri, mimarisi, kültür ve yemekleri, gelenek ve göreneklerini daha detaylı bir şekilde tanıma ve tanıtma fırsatı bulacaktır. Ayrıca Türkiye'de bulunan diğer şehirlerde bulunan ortaklarımızın ve İspanyada bulunan ortağımızın yaşadığı şehirle ilgili paylaşımlarda bulunup genel kültürlerini arttıracaklardır.

12-03-202412-03-2024